GreenRADIUS Duo Security
Támogatott Tokenek Yubikey kulcsok, FIDO tokenek, OATH tokenek (beleértve a Google Hitelesítőt) és a mi saját Green Rocket 2FA mobil alkalmazásunk Yubikey kulcsok, OATH tokenek, FIDO U2F tokenek, Duo mobil alkalmazás
Lehetővé teszi több token használatát minden felhasználó számára igen igen
Felhasználó általi token kiválasztás a hitelesítés előtt A felhasználóknak NEM szükséges a token előzetes kiválasztása, hogy melyik kulcsot használják második faktornak. A felhasználók bármelyik hozzájuk rendelt tokent használhatják a hitelesítéshez. A felhasználóknak muszáj előzetesen kiválasztani, hogy melyik tokent használják második faktornak. Minden alkalommal amikor másik tokent használnának, a felhasználónak a hitelesítést előtt ki kell választani a megfelelő tokent.
Automatikus Yubikey összerendelés Igen, a GreenRADIUS konfigurálható, hogy a Yubikey az első sikeres belépéskor rendelődik a felhasználóhoz. Nem, a felhasználónkak külön folyamat során kell regisztrálniuk a Yubikey kulcsokat.
Lokális / felhő megoldás Igen, a GreenRADIUS futtatható lokálisan, ahol a GreenRADIUS a szervezet hálózatában annak tűzfala mögött állítható be, vagy a céges felhő infrastruktúra részeként. Kizárólag felhős
Windows beléptetés Yubikey és más FIDO U2F tokenek online és offline belépési próbálkozásokhoz is használhatók. Yubikey és más FIDO U2F kulcsok kizárólag offline próbálkozásokhoz használhatóak, online belépésekhez nem.
Magas rendelkezésre állás / Szinkronizálás Több GreenRADIUS szerver szinkronizálható, hogy így biztosítsa a HA/failover konfigurációt. Lokálisan futó megoldás esetben a felhasználók a belső hálózatban akkor is képesek magukat azonosítani, ha a külső internet nem működik, vagy az nem elérhető. Nincs lokális lehetőség, kizárólag a Duo felhő infrastruktúrája biztosítja.
Token titkok és azonosítás A GreenRADIUS biztonságosan tárolja és belsőleg védi a token titkokat. Az azonosítások is biztonságosan történnek. A token titkok a felhőben tárolódnak. Az azonosítási kérések is a felhőbe továbbítódnak.
Yubikey OATH token azonosító A GreenRADIUS támogatja a Yubikey OATH token azonosítót és olyan fontos felhasználó-token funkciókhoz használja, mint a Yubikey kulcsok automatikus bevezetése és a felhasználó-token összerendelése. Nem támogatott