GreenRADIUS ismertető

Biztonságos, megbízható és megfizethető MFA-megoldás

GreenRADIUS – sokoldalú és rugalmas MFA megoldás

A GreenRADIUS egy több-faktoros hitelesítő szerver alkalmazások és szolgáltatások széles választékával integrálható, hogy ezzel kényszerítsük ki a több faktoros hitelesítést. Olyan szolgáltatásokról beszélünk, mint például a Windows belépés, VPN, Linux SSH, ADFS, belépés hálózati eszközökre és minden egyéb, ami támogatja a RADIUS-t, LDAP-t, SAML-t vagy a mi saját, felhasználói azonosítást biztosító WEB API-nkat.

A GreenRADIUS integrálható már meglevő LDAP alapú címtárral (Active Directory, OpenLDAP, 389 DS és FreeIPA), olvasási módban beimportálhatjuk a meglévő felhasználókat.

A GreenRADIUS sok token típust támogat, mint a Yubikey (OTP, OATH és FIDO módban), a Google Hitelesítő (vagy más hitelesítő alkalmazásokat, mint a Microsoft Hitelesítő, Authy és FreeOTP) és a saját “Green Rocket 2FA” mobil alkamazást, ami push értesítéseket használ.

Könnyű használat a felhasználóknak és rendszergazdáknak is

A kétfaktoros azonosítás alapvető napjaink biztonsági környezetében, de annak megvalósítása, karbantartása és használata nem okozhat problémát az informatikusok és a felhasználók számára.

A GreenRADIUS-t úgy tervezték, hogy problémamentes élményt nyújtson a végfelhasználóktól egészen a háttérben dolgozókig, biztosítva az ön számára, a 2FA bevezetését olyan módon, hogy nagyobb biztonságot tegyen lehetővé anélkül, hogy a kollégák között ez problémát okozna. Megoldásunk gyakorlatilag szükségtelenné teszi a felhasználók 2FA-val kapcsolatos képzését és támogatásával járó extra támogatási terhet.

Könnyű karbantartás

Mint egy virtuális eszköz (vagy AWS példány), a GreenRADIUS úgy fut, hogy nem kell aggódni a más alkalmazásokkal, vagy szolgáltatásokkal történő összeütközés miatt.

Az eszköz virtuális platform természetének előnyét megragadva biztosítjuk, hogy a GreenRADIUS megerősített a támadásokkal szemben, limitálva az elérhető szolgáltatásokat és hozzáféréseket, amelyek nehezek lennének egy megosztott környezetben. Továbbá a GreenRocket Security biztosítja a rendszeres biztonsági frissítéseket (jellemzően havonta), lehetővé téve a környezet biztonságának legmagasabb szinten tartását.

Helyszíni megoldás

A GreenRADIUS segítségével a szervezetek ellenőrízhetik a felhasználók azonosításának minden aspektusát, anélkül, hogy ezt egy külső félre bíznák.

A GreenRADIUS egy önálló virtuális eszköz, amely biztosítja az összes szükséges szolgáltatást a biztonságos 2FA érvényre juttatásához. A szervezet megvalósíthatja a saját hitelesítési házirendjét, amely magába foglalja a különböző hitelesítési adatokat (ahol szükségesek a 2FA-t és a hagyományos jelszavakat is) mindezt egy helyen.

Egyszerű az IT személyzet számára

A GreenRADIUS segítségével olyan funkciók lesznek elérhetőek amivel az IT időt takaríthat meg. A Green Rocket Security a rendszergazdákat tartja szem előtt a bevezetéstől a felhasználók támogatásáig.

A felhasználókat és a csoporttagságokat továbbra is a meglevő LDAP-ban lehet kezelni. A GreenRADIUS automatikusan ütemezett módon szinkronizál az LDAP-pal (vagy manuálisan, így azonnal érvénybe lépnek a címtár változások).

A GreenRADIUS lehetővé teszi a tokenek saját magunk számára kiosztását, így a felhasználók automatikusan magukhoz rendelhetik Yubikey kulcsukat az első sikeres belépéskor, vagy regisztrálhatják maguk számára a Hitelesítő alkalmazásokat (pl. Google, Microsoft Hitelesítő alkalmazások), vagy a saját “Green Rocket 2FA” alkalmazásunkat.

Sok más funkció elérhető a GreenRADIUS-ban amely könnyebbé teszi az adminok életét, miközben a végfelhasználók számára is egyszerű használatot biztosít.

Tudjon meg többet a mobil alkalmazásunkról és az hogyan működik együtt a GreenRADIUS-szal

A “Green Rocket 2FA” alkalmazásunk elérhető Android-n és iPhone-ra.

Bővebben

Ismerje meg, hogy a GreenRADIUS hogyan támogatja az OATH tokeneket, például a Google Hitelesítőt

Lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy Yubikey, Google Hitelesítő vagy más OATH tokenek közül válasszanak.

Bővebben

Tudjon meg többet a Windows 2FA belépésről

A 2FA for Windows megoldásunk sokféle esetben működik, például online és offline bejelentkezéseknél, valamint tartományba csatlakoztatott és nem tartományba kapcsolódó gépeken.

Bővebben