“Green Rocket 2FA” mobil alkalmazás

Android és iPhone verzió

GreenRADIUS 2FA push értesítésekkel

A felhasználók a saját mobil eszközeiket is használhatják, mint második faktort, a saját fejlesztésű “Green Rocket 2FA” mobil alkalmazást használva, ami elérhető Androidon és iPhone eszközökön is.

A felhasználók egyszerűen letöltik az alkalmazást, majd regisztrálják azt a GreenRADIUS-szal. Innentől a felhasználó push üzenetet fog kapni, amikor a felhasználó megpróbál belépni egy integrált szolgáltatásba, mint például a VPN vagy a Windows belépés. Ekkor csak egyszerűen érintsük meg az “Approve” gombot. Ilyen egyszerű ez!

Alapvető tulajdonságok

  • Push értesítést küld a felhasználóknak a bejelentkezési próbálkozáskor.
  • Nem kell egyszer használatos jelszót (OTP), vagy számokat megadnunk, egyszerűen csak érintsük meg az “Approve” gombot, hogy befejezzük a belépést.
  • Egyszerű egylépéses, egyszer szükséges regisztrációs folyamat a felhasználók számára.
  • Használható minden GreenRADIUS-szal működő szolgáltatással, mint a VPN, weboldalak, Windows beléptetés, Linux SSH és sok egyéb alkalmazás.
  • Amikor a felhasználókhoz más tokeneket is regisztráltak, mint például a Yubikey vagy Google Hitelesítő a GreenRADIUS képes okosan kezeli, hogy mikor kell push értesítést küldenie. Nincs szükség a token előzetes kiválasztására, hogy melyiket használjuk majd.