GreenRADIUS prémium modulok

Biztonságos. Megbízható. Megfizethető.

2FA for Windows Logon

A GreenRADIUS „2FA for Windows bejelentkezés” népszerű megoldás ügyfeleink körében. A Windowsra szabott megoldás nemcsak egyszerűen telepíthető, de különböző módon és helyre telepített Windows rendszerek biztonságát is biztosítja, legyen az tartományhoz csatlakozott vagy azon kívüli, Active Directory vagy helyi felhasználói fiók, valamint a bejelentkezés online vagy offline. A modul támogatja a YubiKey-t, más FIDO U2F tokeneket, a Google Hitelesítőt és a GreenRocket 2FA mobilapplikációt is.

Bővebben

2FA for ADFS (Active Directory Federation Services)

A GreenRADIUS „2FA for ADFS” modul lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy két faktoros hitelesítést vezessenek be a Microsoft ADFS-be integrált bármely alkalmazáshoz vagy erőforráshoz. Ilyen alkalmazások lehetnek belső webhelyek és erőforrások, vagy külső webhelyek, például a Google G-Suite, az Office 365, a Slack, a Concur és a SAML 2.0-t támogató bármely más webhely. Második faktorhoz tokenként használható YubiKey kulcs, a Google Hitelesítő és a Green Rocket 2FA mobilalkalmazás.

Bővebben

OATH modul

A GreenRADIUS „OATH modul” lehetővé teszi az OATH-ra kész tokenek / okostelefon-alkalmazások (például a Google Authenticator) használatát a YubiKeyek mellett. A felhasználó rendelkezhet mind a YubiKey eszközzel, mind a Google Hitelesítővel és kiválaszthatja, hogy melyik hitelesítést használja. Néhány jelszóhossz-korlátozással rendelkező tűzfal / VPN-eszköz (például a WatchGuard) jelenleg a jelszóhossz-korlátozások miatt nem támogatják a YubiKey eszközöket normál – YubiOTP – módban. Amennyiben a YubiKey eszközt OATH mód használatára programozza vagy további OATH tokeneket / alkalmazásokat használ, mind a felhasználókat, mind a szervezeteket erős kétfaktoros azonosítással védheti meg.

Bővebbben

Mobil Alkalmazás

A Green Rocket 2FA mobilalkalmazás elérhető Android és iPhone készülékekre is. A felhasználók egy GreenRadiushoz kapcsolt rendszerbe történő bejelentkezést követően értesítést kapnak, és egyszerűen megérintik az ”Approve” (Jóváhagyás) lehetőséget az alkalmazásunkban a bejelentkezés befejezéséhez. A mobilalkalmazás minden GreenRADIUS-szal egybekötött rendszerrel együttműködik, beleértve a VPN-t, a Windows bejelentkezést, a Linux szervereket és a webhelyeket.

Bővebben

PIN modul

A GreenRADIUS prémium PIN modulja lehetővé teszi a szervezet számára, hogy az LDAP jelszó helyett PIN-t használjunk, mint elsődleges faktor. A PIN a GreenRADIUS szerveren tárolódik és ott is menedzselhető. Ez hasznos azoknak a szervezeteknek vagy vásárlóknak akik nem akarják az LDAP jelszót használni a RADIUS integrációban, de mégis használni akarják a PIN-t mint elsődleges faktor.

Bővebben

LDAP modul

A GreenRADIUS LDAP modul lehetővé teszi a kétfaktoros azonosítás – 2FA – használatát olyan rendszerekkel / termékekkel, amelyek LDAP hitelesítést igényelnek, de nem támogatják natív 2FA-t. Némely FIPS 140-2 kompatibilis termék korlátozza a RADIUS protokoll használatát (például a Palo Alto Networks tűzfalak), és ezekben az esetekben az LDAP hitelesítéshez közvetlen támogatásra van szükség a két faktoros azonosításhoz. Az Active Directory és más felhasználói címtárakat a GreenRADIUS alapértelmezetten támogatja, így a cégek mindig használhatják a megszokott hálózati hitelesítő adataikat első tényezőként. Az LDAP-modul lehetővé teszi egy másik hitelesítési protokoll támogatását a beépített RADIUS protokollon kívül.

Bővebben